DRAGON ROAST KOFFIE

Dragon Roast brandt artisanale koffie met een unieke smaak. Het geheim? Koffiebonen van hoge kwaliteit gepaard met een aangepast roast-profiel. Met aandacht voor detail en passie voor het product worden single origin koffies én eigen blends gebrand in Tienen. 

MISSIE

Bij Dragon Roast primeert kwaliteit. Ze willen hun liefde voor superieure smaak delen met anderen. Naast een optimale smaakervaring streven ze ook naar fair-trade ingrediënten en zelfs biologisch afbreekbare verpakkingen. 

THEE & INFUSIES

Ook thee liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Dragon Roast. Kruideninfusies en andere thee mengelingen worden er zorgvuldig voorgesteld door herborist en theesommelier Joëlle Hauglustaine.

ONS VERHAAL

Dragon Roast dat zijn wij, Joëlle Hauglustaine en Jos Dierickx, twee opgewekte Tienenaars. Ons project startte in een ver verleden met een (koffie)boon voor elkaar. Nu delen we niet alleen ons leven samen, maar ook onze passie. Koffie betekent voor ons warmte en gezelligheid, iets wat we zelf ook proberen uit te stralen en met anderen willen delen. Jos brandt al een aantal jaar zijn eigen koffie. Joëlle is naast koffieliefhebber herborist en theeliefhebber. Dus ook theeliefhebbers kunnen hun hart dus ophalen bij Dragon Roast.

Voor ons is duurzaamheid een evidentie. Dat merk je onder andere aan onze biologisch afbreekbare verpakkingen. Daarnaast maken we zoveel mogelijk gebruik van biologische en fairtradeproducten. Hoewel we inwijkelingen zijn, is de liefde voor onze stad ontzettend groot. Dat zie je niet alleen aan de samenwerking met lokale producenten die centraal staat, maar ook aan onze naam. Dragon Roast verwijst naar de draak Oswaldus uit een Tiense legende. Wij hebben allebei meegewerkt aan de vormgeving van deze draak voor in de Tiense Kweikersparade. Ook de traditie van de Tiense reuzen dragen wij een warm hart toe.

Met onze artisanaal gebrande koffie en onze theemengelingen willen wij je vooral verwennen. Of je nu gaat voor die heerlijke warme kop waarmee je de dag gezwind begint of voor het kopje troost waar het leven soms om vraagt.

Meer info; www.dragonroast.be